UTUSAN CEO - Persada Herbs


CEO Persada Herbs Distribution
Mohd Faizzall Chai bin Abdullah

Dengan pengurusan perniagaan melalui internet, semua kerja dapat di permudahkan lebih cepat dan tepat dan ia adalah sistem yang amat relevan pada masa kini.

Persada adalah satu pentas menghubungkan pengeluar, penjual dan pengguna menggunakan sistem pemasaran dan pengurusan internet, yang dikendalikan oleh pakar-pakar dalam bidang berkaitan.

Dengan pengalaman 20 tahun dalam perniagaan peruncitan, jualan langsung dan pengurusan korporat, berpegang kepada prinsip ikhlas, jujur, komited dan sangup berkongsi. Pengasas Persada sememangnya layak untuk memimpin rangkaian rakan kongsi Persada menuju dan mencipta satu kejayaan yang hakiki.

Dengan mengabungkan sistem pemasaran internet dan prinsip sistem perniagaan jualan langsung menjadikan PERSADA lebih dewasa, mantap, berkesan dan relevan.

Imbuhan yang lumayan, pegagihan yang adil, saksama dan abadi mampu memberi pulangan yang menakjubkan. Berserta dengan sistem pendidikan perniagaan dan modal insan serta barisan produk-produk baru yang diperlukan oleh pasaran semasa,

Dan strategi pemasaran yang berkesan adalah pakej yang sempurna yang mampu disediakan oleh PERSADA.

InsyaALLAH, PERSADA akan menjadikan satu organisasi yang mampu melahirkan jutawan-jutawan yang berkualiti serta rangkaiannya, bersesuaian dengan kata bijak pandai, panjangkan siratulrahim, panjangkan rezeki.

Akhir kata harapan saya, kepada insan yang mempunyai impian dan wawasan tetapi belum ada pentas, bersamalah kita berganding bahu menjadikan pentas PERSADA

Sebagai satu landasan untuk merealisasikan impian kita bersama. Dari Malaysia kita merintis ke pasaran antarabangsa.

Persada adalah sebuah syarikat MLM berdaftar (AJL 931632 “NOVA BABYLON SDN BHD“),

beralamat di :

Persada Nova Babylon Sdn. Bhd.
No. 17, Jalan Genuang Perdana,
Taman Genuang Perdana,
85000 Segamat, Johor.
Office No. : 07-9437177
Fax No.     : 07-9433145

Diasas kan oleh seorang muslim (mualaf) Mohd Faizzall Chai bin Abdullah , yang telah memeluk Islam setelah mendapat hidayah ketika beliau berumur 17 tahun,

Persada merupaka sebuah syarikat MLM yang berasaskan penjualan produk, dan penajaan ada lah sebagai satu cara untuk mengembangkan lagi penjualan produk tersebut, Persada juga adalah sebuah syarikat yang mengunakan pelan perniagaan yang tidak menekan pengedar nya (tidak kapitalis) ini terbukti bila Syarikat tidak memaksa ahli untuk menaja ahli baru bahkan ahli boleh menaja dirinya sendiri sebagai down line bila pembelian baru mencukupi syarat untuk penajaan, Persada juga tidak memaksa ahli untuk maintain pembelian bagi melayakan ahli mendapat bonus dan insentif yang disediakan.

Bagi peniaga yang lebih suka menjual produk pula, Persada menawarkan keuntugan runcit yang tinggi sehingga 30%, ditambah pula dengan produk yang berkualiti dan harga produk yang jauh lebih murah dari pesaing pesaingnya’ menjadikan produk persada mampu dibeli dan diminati oleh pengguna, Secara tak langsung kelebihan ini menjadikan para pegedar menpuyai peluang yang lebih besar untuk membuat jualan.

Oleh Kerana produk dari Persada berasaskan produk kesihatan dan ditambah pula Kualiti dan Keberkesanan produk yang amat membanggakan, ini dengan sendirinya menjadikan produk Persada akan sentiasa mendapat permintaan dan peluang untuk pengedar membuat jualan akan sentiasa terbuka, dan ketepuan pembeli tidak akan terjadi.

Oleh kerana kelebihan yang ditawarkan maka Persada adalah sebuah rangkaian perniagaan yang berpotensi untuk berkembang degan lebih jauh dan menjadikan Persada adalah sebuah platfom yang sesuai untuk mereka yang ingin menambah pendaptan dan bagi mereka yang minat dan mahu berniaga tak kira la secara sambilan atau sepenuh masa.

No comments:

Post a Comment